SOULBOSS MENTOR

 

Vores unikke uddannelse, der kombinerer rollen som coach og mentor.

Ansøg om optagelse

MÆRKER DU ET KALD PÅ AT GØRE & VÆRE EN FORSKEL?

 

Drømmer du et nærende fælleskab, hvor alle bidrager til at skabe et kærligt og ærligt rum?

Er du på udkig efter en uddannelse, som giver dig alle de bedste værktøjer indenfor selvudvikling - men som har det spirituelle perspektiv med? 

Ønsker du undervisere, som ser og møder dig, der hvor du er i livet - og helhjertet ønsker det højeste bedste for dig? Som ikke bare underviser fra hovedet, men inddrager hjertets visdom?

Ansøg om optagelse

LÆR AT MESTRE DE 3 TRIN TIL FORANDRING

 

I SoulBoss har vi skabt vores egen model for forandring, som du bliver trænet i på uddannelsen.

Lær at identificere

  • At identificere blokeringerne for at udleve det bedst mulige liv

  • At identificere begrænsende overbevisninger, tanker og følelser

  • At identificere de underliggende mønstre som hæmmer for positiv adfærd

Lær at transformere

  • At transformere frygt og begrænsninger til kærlighed og muligheder

  • At transformere bekymringer og beklagelser med tillid og taknemmelighed

  • At transformere kamp og stress til selvkærlighed og indre ro

Lær at manifestere

  • At manifestere positive, nærende og givende oplevelser i dit liv

  • At manifestere nye muligheder på dine forskellige områder i livet

  • At manifestere (k)ærlige, autentiske og udviklende relationer

Maria Dyrmose

"Jeg er så taknemmelig for, at jeg valgte at gå min egen unikke vej med uddannelsen.

Liselotte og Josefine er nogle meget kompetente, lyttende og dygtige undervisere. De har holdt os i hånden gennem hele uddannelsen og altid stået til rådighed, hvis jeg har haft brug for opløftende ord, eller hvis jeg har brug for forståelse af noget fagligt på uddannelsen.

Det er så magisk, at være en del af en gruppe på uddannelsen, som deler samme spirituelle interesse som mig og som også er igennem en personlig rejse. Men på samme tid, er det også sårbart, smukt, grænseoverskridende og inspirerende, at åbne sig op for vildt fremmede mennesker på uddannelsen.

Der har været virkelig meget læring og mange indre processer er sat i gang - især om mig selv, mine omgivelser og relationer. Det er fantastisk, allerede at være så meget i kontakt med mig selv under uddannelsen ... for hvis jeg allerede har lært så meget nu, kan jeg næsten ikke vente med at lære mere om mig selv og andre. 

Jeg kan anbefale at tage uddannelsen hos SoulBoss, fordi man ikke bare bliver coach. Man bliver klogere på sig selv, og får en masse visdom, samt en kæmpe selvindsigt.

Josefine og Liselotte sørger for, at du kommer trygt igennem uddannelsen og løfter dig hele vejen frem til, at du bliver certificeret."

UDDANNELSEN ER FOR DIG SOM:

 

→ Ønsker at gøre og være en forskel for dig selv og andre 
→ Ønsker at få konkrete værktøjer til at skabe det bedst mulige liv indefra og ud
→ Ønsker at arbejde med det menneskelige potentiale på en holistisk facon
→ Ønsker at lære dig selv bedre at kende og udfolde dine perspektiver på dig selv
→ Ønsker at stå stærk i livet med et indre kompas baseret på dine hjerteværdier
→ Ønsker at lære en holistisk coachingmodel, som favner det hele menneske
→ Ønsker at udvikle dig selv sammen med andre nysgerrige sjæle
→ Ønsker at skabe nye muligheder for dig selv og andre

 

Ansøg om optagelse

Karina Koed Forup


"Uddannelsen er en fantastisk rejse at være på. Josefine og Liselotte støtter og motiverer kærligt og deres faglighed og menneskelige egenskaber er helt unikke. Man mærker tydeligt at de selv har gået vejen, derfor støtter og motiverer de også på en måde der rører mig dybt.

Deres tilgang og professionalisme er fantastisk og jeg føler mig helt tryg både i forhold til det en mentor uddannelse uundgåeligt vækker i en, men også i de værktøjer og den coaching model vi lærer.

Da jeg valgte at tage uddannelsen, talte den til mig og jeg vidste bare at den ville være rigtig for mig. Alligevel er jeg blevet blæst bagover, for jeg er så taknemmelig for at jeg ikke kun får tilliden til selv at være mentor og støtte andre, men at jeg også selv bliver støttet på denne magiske personlige rejse jeg er på lige nu. Jeg glæder mig til selv at gøre brug af alt hvad jeg lærer, både i forhold til mig selv, men i den grad også i forhold til andre."

 

En uddannelse med sjæl

Uddannelsen er vores helt unikke rejse ind i spirituel selvudvikling, som klæder dig på til at kunne skabe succes indefra og ud for dig selv og andre. Det er den eneste uddannelse af sin slags, og du har nu muligheden for at komme med ud på denne enestående og transformerende rejse

I SoulBoss har vi over årene deltaget i utallige uddannelser, kurser, workshops mm., som alle har været med til at gøre SoulBoss til det, som det er i dag. Vi har samlet alt det bedste fra spiritualitet og selvudvikling, og er nu klar på at klæde dig på med det hele! 

I SoulBoss tror vi nemlig på, at den bedste måde at implementere alle disse fantastiske spirituelle selvudviklings-værktøjer er ved at træne dem. Vi kan ikke bare læse en masse bøger eller gå til et par enkelte kurser og forvente en større forandring i vores liv. Vi må selv gå vejen, træne vores "bevidstheds-muskel" og overgive os til processen om at skabe inde transformation.

 

Den bedste måde at træne på, er i samspil med andre over en længere periode. Uddannelsen er et et ideelt sted at træne med andre, som er lige så nysgerrige på spirituel selvudvikling som dig.

På den måde bliver du naturligt spejlet af andre personlighedstyper, og du bliver støttet af andre ligesindede på din vej. Og så er det også bare lidt sjovere sammen med andre!

Uddannelsen er derfor bygget op som en personlig rejse, hvor du over et halvt år bliver undervist og trænet i de spirituelle selvudviklings-principper.

Det er en "all-in" uddannelse, hvor du får alt det bedste fra os - men hvor vi også forventer at du er villig til at vise hvem du er på godt og ondt. 

Jo mere du giver af dig selv, jo mere kan vi give dig tilbage og sikre dig den mest støttende transformation for dig!

Ansøg om optagelse

Rikke Nielsen


"Jeg tilmeldte mig uddannelsen, da jeg havde et ønske om, at lære mere om mig selv og mental sundhed. Uddannelsen giver dig en masse nyttige værktøjer til at blive klogere på netop disse områder - hvad enten du vil bruge det personligt eller som kommende mentor. Hertil får du også et helt unikt fællesskab, hvor der er plads til alle til at være sårbare og bare være dem selv. Det er et fællesskab, som nærer mig meget, og som jeg er utrolig taknemmelig for.

Jeg kunne heller ikke ønske mig bedre undervisere. Liselotte og Josefine er fantastisk dygtige til at undervise og inspirere, og de sørger for, at alle er set og hørt.

Jeg vil til enhver tid anbefale alle uddannelsen."

UNDERVISERE 

 

LISELOTTE LIST JAKOBSEN
  • Cert. Life & Business Coach ved Sofia Manning
  • Cert. MasterCoach ved MindJuice
  • Cert. Clairvoyant & Healer ved Marczia Techau
  • Cert. 3P Practitioner
  • Kurser i NLP, healing, kommunikation, EKIM, skyggesider, EFT, mindfulness, enneagrammet mm.

 

JOSEFINE LIST JAKOBSEN
  • Cert. Life Coach ved MindJuice
  • Cert. Tantra Teacher & Facilitator ved Aum Tantra Yoga i Italien
  • Stud. Parterapeut & Sexolog ved Løvendahls Akademi
  • Kandidat i psykologi & erhvervsøkonomi ved CBS
  • Kurser i EFT, meditation, enneagrammet, kommunikation, skyggesider mm.
  • Stifter af Kærlighed & Mirakler - en daglig praksis i Et Kursus I Mirakler

Simone Gregersen

 

"Jeg vil anbefale uddannelsen til alle, der ønsker at gøre noget godt for sig selv. 

Uddannelsen henvender sig både til dig der ønsker at blive klogere på dig som menneske og dine adfærdsmønstre - men bestemt også til dig, der ønsker at bruge denne uddannelse til at skulle gøre en levevej ud af det.

Det er en kæmpe øjenåbner og det kan til tider være rigtig hårdt. Men undervejs bliver du hele tiden holdt af vores kompetente og hjertevarme undervisere Liselotte og Josefine. 

Du er aldrig alene og der er en ordning hvor du for hvert modul får en "soul-buddy" som du træner og taler med. 

Jeg vil anbefale uddannelse til alle der ønsker at leve en mere meningsfuldt liv med en større ro og kærlighed i sjælen.  Hvor frygt bliver transformeret til kærlighed, og hvor du lærer, at forstå dig selv og din adfærd - og når du lærer at forstå dig selv, vil du helt naturligt forstå dine omgivelser bedre. 

Jeg er blevet meget mere nærværende og forstående - hvor jeg førend altid dømte andre og led meget af katastrofetanker.

På nuværende tidspunkt er vi halvvejs i uddannelsen, og der er allerede nu åbnet sig en helt ny verden for mig. 

Jeg er 31 år gammel og jeg har åbnet døre til en helt ny måde at anskue verden på. 

Jeg har fået åbnet min bevidsthedstilstand, og er begyndt at se på godt og ondt, hvordan min ageren i verden trængte til en en revurdering. 

Lyset har fundet mig og jeg er ved at finde hjem."

FORLØS DIT POTENTIALE

Få sat lys på dine bedste sider, og lær hvordan du kan sætte dem endnu mere i spil samt hvordan du kan vende dine udfordringer til læringer.

FIND DIT FORMÅL

Få kontakt til dit dybere livsformål, og lær hvordan du sætter det i spil i dagligdagen i alle relationer og situationer.

TAG DIN POWER HJEM

Træn din livskraft som du træner dine muskler, så du kan stå stærkere i dig selv, navigere ud fra dit indre kompas og mærke integritet.

GIV SLIP & FÅ FRIHED

Sæt dig selv fri ved at lære at rumme flere sider af dig selv, og lære hvordan DU er skaberen af dit eget liv.

SKAB EN DYBERE KONTAKT

Skab en dybere forbindelse til dig selv, for dernæst at skabe bedre og kærligere relationer til andre i dit liv.

GIV PLADS & FÅ FLOW

Få mere lethed og flow i dit liv, ved at gøre op med din modstand og begrænsninger - og lær at følge dit hjerte.

Datoer for 2024

Snarest kommer datoerne for næste hold. Hvis du er interesseret i at blive informeret om næste holdstart kan du skrive til [email protected] så kontakter vi dig så snart vi har datoerne på plads.

Modul 1.

På første modul åbner vi op for de spændende principper bag ved spirituel selvudvikling, som bliver hele dit fundament som SoulBoss Mentor. Vi starter på at lave hjerteåbnende øvelser og meditationer, og du vil lære de andre at kende på holdet.

Du vil begynde at skelne mellem rollen som coach og mentor, og spore dig ind på de magiske potentialer i hver rolle. Du vil blive introduceret til principperne bag coaching samt lære det første trin i modellen, som handler om målafklaring. Du vil lære hemmelighederne til at gøre coaching til en procesorienteret, kærlighedsbaseret og hjerteåbnende proces fremfor den klassiske præstationsorienterede tilgang, som de fleste kender til.

Til sidst vil du også blive trænet i rammesætning, k(ærlig) lytning og k(ærlig) feedback, som er essentielle elementer i en udviklende, lærende og nærende coaching. 

Modul 2.

På andet modul bevæger vi os ind i hjertets mørke sammen, hvor du skal begynde at identificere de forhindringer, som holder dig tilbage fra at udleve dit hjertes kald. Det er en opdagelse ind i det ubevidste, så du får fat ved roden af dine udfordringer. 

Du vil også dykke ned i, hvad frygt er for en størrelse og hvordan at dit ego fastholder dig i destruktive mønstre. Du vil identificere dine hæmmende overbevisninger og afmystificere dine mørke skyggesider.

Du vil trænet i det andet trin i coachingmodellen, som handler om forhindringer. Trinnet handler om, at lave en grundig undersøgelse af potentielle blokeringer. Her vil du blive præsenteret for typiske forhindringer, og lære hvordan du skaber sårbarhed fremfor modstand. 

Modul 3.

På tredje modul skal vi træde ind i hjertets transformation, som er en dybdegående og magisk. Her vil du lære om hjertets intelligens, og hvordan at du kan bruge hjertet som facilitator for en transformation.

Du lærer vejen til transformation, og hvordan du kan vende enhver udfordring til læring. 

Du vil blive trænet i det tredje trin i coachingmodellen, som omhandler mønsterbrud. Her handler det om at transformere og give slip på de hæmmende mønstre, som holder dig tilbage. 

Derudover vil du blive introduceret til nogle transformerende værktøjer, som du kan bruge som coach eller i dit eget liv, til at gøre dit liv endnu mere meningsfuldt, kærlighedsbaseret og nærende. 

Du vil opleve friheden i, at give slip på det gamle og gøre plads til alt det nye i dit liv.

Modul 4.

På fjerde modul skal du åbne dig op for kærlighedens lys - også for og i dig selv. Du skal nemlig arbejde med selvkærlighed på en autentisk, dyb og nærende måde. Du vil blive guidet til at finde lyset i dig selv, således at du kan tænde lyset i andre.

Du vil gå på opdagelse i dine egne talenter, potentialer og egenskaber samt identificere dine lyse skyggesider, så du bedre kan integrere dem i dit liv. 

Du vil blive trænet i det fjerde trin i coachingmodellen, som handler om at åbne op for nye muligheder. Her åbner vi hjerne og hjerte til at kunne se verden med nye briller, så du kan træde ind på et nyt niveau. 

Fra at have identificeret og transformeret mønstre, vil du nu begynde at lære at manifestere nye, støttende og selvkærlige mønstre.

Det er en rørende, dejlig og ventet proces at arbejde med sit lys, og du opleve at du vil finde mere fred og accept med dig selv.

Modul 5.

På femte modul skal du binde sløjfe på al den visdom, du har taget til dig på rejsen undervejs. Du skal skabe dit hjertets kompas, ved at  begynde at sætte ord på dine dybere hjerteværdier og din vision/mission. Det er en start på dit livsmanifest, som bliver dit fundament efter uddannelsen er slut. 

Du vil blive trænet i det femte trin i modellen, som handler om at få skabt et kærligt og stærkt commitment. Det er en manifestation af hjertets lys, som nu skal ud i verden og gøre og være en forskel. Det handler om at lægge en plan, som skal bane vejen for hjertets kald.

Du vil ligeledes blive trænet i et k(ærlig) kommunikation, som sætter dig i en unik position som coach og ikke mindst i dine relationer, da du vil blive i stand til at kommunikere til og fra hjertet. 

Det er et modul, hvor du får fuldendt cirklen for dit mentorskab, og hvor du gør klar til at sprede vingerne som nyklækket mentor!

EN INVESTERING FOR LIVET

 

Uddannelsen er både for dig, som ønsker at tage uddannelsen som en personlig udviklingsrejse og for dig, som ønsker at bruge uddannelsen i professionelt regi. Uanset hvad er det en investering for livet, og alt hvad du lærer, kan du tage med dig ud i livet efter uddannelsen.

Vejen er den samme, da din rolle som mentor, altid starter med dit indre arbejde. Jo mere du har arbejdet med dig selv, jo bedre kan du være til rådighed for andres transformation. ​Uddannelsen kræver mod, villighed og energi og vi er interesseret i at uddanne dig, som er committet til din egen udvikling og forstår vigtigheden i at inddrage hjertet som kompas i coaching.

 

Ansøg om optagelse

Camilla Møller Jensen


"Uddannelsen er virkelig en øjenåbner. Under uddannelsens forløb har jeg fået så mange store indsigter om mine begrænsende overbevisninger, mønstre i mit liv mm.

Jeg tør slet ikke forestille mig omfanget af, hvor gavnligt den her uddannelse er på langt sigt også. Vi får så meget viden, som jeg vil kunne tage med mig hele livet. Det er virkelig en fantastisk uddannelse, hvor du ikke kun får øje på dig selv, du får også konkrete redskaber til, hvordan du mere og mere kan leve et bevidst og vågent liv.

Du lærer ikke kun, hvordan du kan lede dig selv fra et autentisk og kærligt sted, men ligeledes andre. Jeg har også mødt så mange fantastiske mennesker. Jeg har mange gange i livet følt mig alene, men efter uddannelsen ved jeg nu, det ikke er tilfældet. Det er kun noget, jeg har bildt mig selv ind. Jeg ved nu det hele starter med mig, og at jeg aldrig er alene."

PRISER 

 

ENGANGSBETALING

37.500,-

(inkl. moms)

  • 1 x 5.000 i depositum
  • 1 x 32.500 inden modul 1
Ansøg om optagelse

RATEBETALING

40.000,-

(inkl. moms)

  • 1 x 5.000 i depositum
  • 7 x 5.000 månedligt
Ansøg om optagelse

 

Kender du til bruttolønsordningen? Det betyder, at din arbejdsgiver betaler for uddannelsen, ved at trække beløbet over din løn og derved sparer du skatten. Din arbejdsgiver betaler således ikke uddannelsen for dig, men kan trække beløbet løbende fra din løn (fx hen over et år) og skal derfor være villig til at lave et mindre administrativt arbejde.

Det er ikke alle virksomheder, der har valgt at administrere en sådan ordning. For at få nøjagtig information om de betingelser, som skal være opfyldt, foreslår vi, at du kontakter SKAT og/eller din arbejdsgiver.

SØG OM OPTAGELSE PÅ MENTOR UDDANNELSEN 

Ved at udfylde nedenstående skema og sende det ind til os, ansøger du om optagelse på Mentor uddannelsen.

Det er ikke forpligtende at ansøge om optagelse gennem skemaet.

For når vi har modtaget og gennemgået dit skema, vil du blive kontaktet med henblik på en uforpligtende afklarende samtale, hvor vi kan finde ud af, om det er det helt rette match for dig.